Property Manager Nederland

VGP is een pan-Europese eigenaar, beheerder en ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed. We werken volgens een volledig geïntegreerd bedrijfsmodel met capaciteiten en een jarenlange expertise in de hele waardeketen, van de verwerving van grond tot de ontwikkeling van bouwprojecten en het beheer van activa en vastgoed. 

Met de groei van VGP binnen de Nederlandse markt, wordt er momenteel ter versterking van het team gezocht naar een ervaren

Property Manager Nederland

Functieomschrijving:

In deze functie rapporteer je aan de directie van VGP Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen property en facility management, ofwel:

 • Je houdt toezicht op de activiteiten, services en het onderhoud van de Nederlandse portefeuille. Je stelt hierbij normen, doelen, doelstellingen en prioriteiten vast en onderhoud deze, waardoor je zorgt dat de portefeuille altijd in perfecte staat van onderhoud is.
 • Beheren van het jaarlijkse activabudget CAPEX - OPEX.
 • Planning en aansturing van gewone en buitengewone onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen.
 • Vaststellen, handhaven en verbeteren van de interne EH&S-strategie.
 • Het bijwonen van overdrachten en opleveringen van nieuwe door VGP ontwikkelde gebouwen binnen de eigen portefeuille.
 • Opvolging van vergunningen en wettelijke eisen met betrekking tot brandveiligheidsinstallaties en de coördinatie van noodprocedures.
 • Verlenging van alle nationale of lokale vergunningen bij de betreffende gemeente of autoriteiten.
 • Overzicht en beheer van het selectie- en inkoopproces van leveranciers en (onder-)aannemers die diensten verlenen van de gebouwen.
 • Initiëren en begeleiden van alle eenmalige en terugkerende inspecties en rapportages.
 • Administratie binnen onze softwarepakketten.

In deze functie is er een nauwe samenwerking binnen het Nederlandse team en andere collega’s binnen VGP, zodat de werkwijzen in overeenstemming zijn met de Europese VGP-standaarden.

De uitvalsbasis is het VGP-kantoor te ’s-Hertogenbosch. Ook kan het nodig en interessant zijn om collega’s en/of projecten buiten Nederland te bezoeken.

Het takenpakket vereist een combinatie van klantgerichte vaardigheden (in bedrijfsontwikkeling, relatievorming, project- en accountmanagement) en technische expertise. Je dient dus ook in bepaalde mate technisch ervaren en onderlegd te zijn.

Je bent een teamspeler, die proactief zal rapporteren en informeren. Je maakt integraal deel uit van het VGP-team en bent energiek, met een hoge mate van zelfstandigheid. Door jouw systematische en heldere aanpak, is jouw werk georganiseerd en goed inzichtelijk voor anderen binnen het team en daarbuiten.

De functie vereist een gedetailleerd inzicht in het vastgoedbeheer, waarbij ervaring met commercieel, bij voorkeur logistiek en semi-industrieel vastgoed een vereiste is. Daarnaast ben je op de hoogte van trends en evoluties ten aanzien van de property en facility gerelateerde diensten, inclusief prijsstelling van goederen en diensten.

Voor het uitoefenen van de functie is kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving inzake bouw en beheer een vereiste. Kennis omtrent duurzaamheid, met name hernieuwbare energie en BREEAM, zijn een meerwaarde.

Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

Competenties:

 • Je bent probleemoplossend, plannend, organiserend en hebt een analytisch vermogen met de kracht om anderen te begeleiden en te coachen bij het oplossen van complexe problemen.
 • Je hebt goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden voor het onderhouden van contacten met interne en externe klanten op alle niveaus. Competenties omvatten: besluitvorming, interpersoonlijke vaardigheden, plannen en organiseren, probleemoplossing en analytisch denken.
 • Je bent klantgericht en staat in voor het relatiebeheer met huurders, technische afdelingen en aanverwante organisatiestructuren. Je kunt goed overweg met softwarepakketten en
 • Je bent een echte teamspeler!

Ons aanbod:

Werken bij VGP betekent werken in een professionele organisatie die een uitdagende omgeving biedt. Je komt hierbij terecht in een Nederlands team in combinatie met een internationale omgeving. Daarnaast bieden wij:

 • Een vaste aanstelling;
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een prettige werkomgeving;
 • Een functie bij een stabiele werkgever;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door cursussen);
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactinformatie:

Om te solliciteren en bij vragen kan je contact opnemen met:

Geerd van Helden                                           Gijs Spruijt

Commercieel Directeur Benelux                  Country Manager Nederland

geerd.van.helden@vgpparks.eu                   gijs.spruijt@vgpparks.eu

+32 486 74 13 04                                             +31 653 67 92 24

By sending your CV and any other personal information to the above e-mail address, you explicitly consent to the respective VGP entity processing those of your personal data, which you will provide, and to use such personal data for the purpose of evaluating your job application, as well as for the purpose of archiving such personal data for a period of three years from the date of receipt of the information. For further information, please see our Data Protection Policy.