Property Manager Nederland (m/w/x) - s'Hertogenbosch

VGP is een pan-Europese ontwikkelaar, beheerder en eigenaar van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed en bijbehorende kantoren. Van lay-out tot technologische oplossingen, ons serviceaanbod omvat de ontwikkeling van speculatieve tot "build-to-suit" oplossingen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. VGP biedt eveneens toezicht op de bouwwerkzaamheden tot de levering van de turnkey-projectgebouwen, lange termijn verhuur en facility management.

Met de groei van VGP binnen de Benelux, wordt er momenteel ter versterking van het team gezocht naar de ideale kandidaat 

Property Manager Nederland (m/w/x)

Alsook: (Technisch) Property Manager / (Technisch) Vastgoedbeheerder / Vastgoedbeheerder, of vergelijkbaar Beheerder (commercieel en technisch) / Verantwoordelijk voor het professionele beheer van Commercieel en Logistiek onroerend goed.


Functie omschrijving:

 • Als Property Manager ben je het aanspreekpunt voor onze huurders. Hierbij zie je erop toe dat de vragen, opmerkingen, of klachten van huurders correct worden ontvangen en verwerkt. Binnen de functie is er een nauwe samenwerking met het hele Benelux-team om ervoor te zorgen dat de werkwijzen in overeenstemming zijn met de hoogwaardige VGP-standaarden en servicepolicy.
 • Je bent samen met het Facility Management verantwoordelijk voor de technische evaluatie, inspecties, rapportering, service & onderhoud en het algehele beheer van het vastgoed. Daarbij zal je de externe dienstverleners aansturen en controleren, alsook budgetten analyseren, aanbesteden en monitoren. Er wordt daarnaast toegezien op onderhouds- en herstelwerkzaamheden, alsook eventueel renovaties en verbouwingswerken.
 • Voor de begeleiding van de bouwinspecties, garantiebeheer, monitoring van de noodzakelijke audit en onderhoudswerkzaamheden gerelateerd aan technische systemen/componenten werk je nauw samen met het Project Management team.
 • In samenwerking met de Facility coördinator en het Project Management en Commerciële team wordt het PV van oplevering opgesteld en de overdracht van verhuureenheden gecoördineerd.
 • Daarnaast zal je instaan voor het opstellen van eventuele schaderapporten en opvolging hiervan, de plaatsing van orders en - samen met de Financial Manager - de audit- en factuurverwerking van huur- en servicegelden.
 • Als Property Manager heb je meerdere jaren technische ervaring in het beheer van onroerend goed, voornamelijk in commercieel en logistiek vastgoed. Bij voorkeur heb je een diploma in faciliteit beheer en beschik je over zeer goede communicatie- en organisatorische vaardigheden met een hoge klantgerichtheid, flexibiliteit en een sterke prestatiemotivatie.
 • De uitvalbasis is het VGP-kantoor te s'Hertogenbosch (NL). Reizen binnen Europa zijn gezien het Europese karakter van de organisatie mogelijk.

Profiel:

 • Het takenpakket vereist een combinatie van klantgerichte vaardigheden (in bedrijfsontwikkeling, relatievorming, project- en accountmanagement) en technische expertise. Je dient technisch ervaren en onderlegd te zijn. Je bent een teamspeler, die proactief zal rapporteren en informeren.
 • Je maakt integraal deel uit van het VGP-team en bent energiek, met een hoge mate van zelfstandigheid om relaties op te bouwen in de Nederlandse en Belgische vastgoedmarkt
 • De functie vereist een gedetailleerd inzicht in het vastgoedbeheer waarbij ervaring met commercieel,  bij voorkeur logistiek en semi-industrieel vastgoed een vereiste is. 
 • Daarnaast ben je op de hoogte van trends en evoluties ten aanzien van de property en facility gerelateerde diensten, inclusief prijsstelling van goederen en diensten.
 • Voor het uitoefenen van de functie is kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving inzake bouw en beheer een vereiste. Kennis van de Belgische wet- en regelgeving is een meerwaarde.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels. Kennis van Duits en/of Frans is een plus.

Ons aanbod:

Werken bij VGP betekent werken in een hoogwaardige, professionele organisatie die een uitdagende en stimulerende omgeving biedt. Je komt hierbij terecht in een internationale en meertalige omgeving. Daarnaast bieden wij:

 • Een vaste aanstelling bij indiensttreding
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een functie bij een stabiele werkgever met doorgroeimogelijkheden
 • Een competitief beloningspakket met aantrekkelijke voorwaarden

Mocht u zich in onze functieomschrijving terug vinden, stuur dan uw sollicitatiebrief en cv via e-mail naar:

Eric van Marle, Van Marle Connects Executive Search, +31 618 558 559 of eric@vanmarleconnects.nl

Door uw CV en andere persoonlijke gegevens naar het bovenstaande e-mailadres te sturen, geeft u uitdrukkelijk toestemming aan de betreffende VGP-entiteit om de door u verstrekte persoonlijke gegevens te verwerken en te gebruiken voor de beoordeling van uw sollicitatie, alsmede voor het archiveren van deze persoonlijke gegevens voor een periode van drie jaar vanaf de datum van ontvangst van de informatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens.