Raad van Bestuur

Chairman 

VM INVEST NV, vertegenwoordigd door Bart Van Malderen

Niet-uitvoerend en Referentieaandeelhouder  

CEO

Jan Van Geet s.r.o., vertegenwoordigd door Jan Van Geet 

Uitvoerend en Referentieaandeelhouder 

Directors

Ann Gaeremynck

Niet-uitvoerend (Onafhankelijk) Directeur

 

Katherina Reiche

Niet-uitvoerend (Onafhankelijk) Directeur

 

Vera Gäde-Butzlaff

Niet-uitvoerend (Onafhankelijk) Directeur

 

Bart Van Malderen

Dhr. Bart Van Malderen richtte in 2012 Drylock Technologies op, een nieuwe producent van hygiënische wegwerpartikelen die de revolutionaire ultradunne pulpvrije luier introduceerde in 2013. Voorheen bekleedde Bart Van Malderen diverse leidinggevende functies binnen Ontex, een toonaangevend Europese producent van hygiënische wegwerpartikelen vooraleer er CEO te worden in 1996. Van 2003 tot mid juli 2007 was hij Voorzitter van de Raad Van Bestuur van Ontex.

Jan Van Geet 

Dhr. Jan Van Geet is de oprichter van VGP. Hij is belast met de algemene dagelijkse, alsook strategische directieverantwoordelijkheden van de Groep. Hij begon in 1993 in de Tsjechische Republiek als directeur van Ontex in Turnov, een producent van hygiënische wegwerpartikelen. Tot 2005 was hij ook gedelegeerd bestuurder van WDP Czech Republic. WDP is een Belgisch vastgoedfonds.

ann gaeremynck

Mevrouw Ann Gaeremynck (Belg) is momenteel professor accounting en audit aan de KU Leuven, Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen. Haar belangrijkste onderzoeksdomein richt zich op het gebied van audit en governance. Ze is ook houder van de Deloitte-leerstoel Governance. Het is de bedoeling van de Raad van Bestuur om Ann Gaeremynck voor te dragen als voorzitter van het auditcomité.

katherina reiche

Mevrouw Katherina Reiche (Duits) is sinds september 2015 voorzitster van het bestuur van de Vereniging van Gemeentelijke Ondernemingen (VKU) in Duitsland en sinds juni 2016 voorzitster van het Europees Verbond van Openbare Werkgevers en Ondernemingen (CEEP). Van 1998 tot 2015 was zij lid van de Duitse Bundestag en van 2005 tot 2009 plaatsvervangend voorzitster van de parlementaire groep CDU/CSU.

vera gäde-butzlaff

Mevrouw Vera Gäde-Butzlaff (Duits) was van 2001 tot 2002 adjunct-staatssecretaris voor Milieu en Landbouw bij het ministerie van Regionale Planning, Landbouw en Milieu van Saksen-Anhalt. Van 2003 tot 2014 was ze lid van de Raad van Bestuur en sinds 2007 CEO van de Berlijnse bedrijven voor stadsreiniging en afvalbeheer (BSR). Van 2015 tot 2018 was ze CEO van GASAG AG, een van de grootste regionale Duitse energieleveranciers. Sinds april 2018 is zij voorzitster van de Raad van Toezicht van Vivantes, de ziekenhuisgroep.